Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: Upozorenje
Verovatno su mnogi dobili poruke tipa ucveljene devojke, zene, princeze koja ima silne milione dolara negde u pizdi materini i zeli ih podeliti bas s tobom, ali joj treba pomoc da ih izvuce iz zemlje u kojoj su joj pobili carsku familiju. Ili je to mozda bankar koji je pukim slucajem otkrio zaboravljeni racun preminulog XY na koje cifra da se raspametis pa mu treba pomoc da mazne kintu.

Obuzdajte svoju pohlepu. Ranije sam krstareci netom naleteo na ovo sto se u modernoj kriminalistici naziva Nigerian(419) Scam. Imate o tome milion linkova na netu i hiljade "uradjenih " likova i likusa. Pohlepa je cudo. Savet mog prijatelja koji je kriminalisticki inspektor je da ako dobijete to ovde ili na vas licni mejl - jednostavno ne odgovorite. Ako odgovorite, vasu adresu obicno sa stotinama drugih prodaju sebi slicnima ( verovali ili ne postoji i to trziste ).

Zato pamet u glavu, goozu zna se gde i pazite na sebe.

Dama kiss, gospodi sta se zalomi.
Pozz

@stojanovicD tebe mora da su odradili na foru,mmm?
ali u svakom slucaju hvala ti sto mislis na druge.


Bogu hvala, imam dovoljno svega, nisam naivan i pohlepan, ne pokrecu me pare niti su ikad da bi me neko uradio na takav il slican nacin. Lakoverne ljude srecem svuda. Preneo sam saznanje. Ako ce nekome koristiti - super, ako nece - ne mora. Svako nek misli o sebi pre svega. Sa olosima imam posla ceo zivot tako da ih namirisem na kilometar.
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 12:56 pm.