Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

VIDIM DA SE NA SAJTU ISKLJUCUJU ILI KAKO SE DRUGACIJE KAZE BANUJU DUPLI NIKOVI.

MOLIM DA MI NEKO OBJASNI KAKO DA PREPOZNAM VARALICU

TAKODJE MOLIM ONOGA KO PREPOZNA VARALICU DA POKAZE PRSTOM NA NJEGA-NJU DA BI MOGLI PRAVOVREMENO DA SE ZASTITIMO OD NJEGOVOG-NJENOG STETNOG UTICAJA.

ISTOG TRENUTKA MOLIM I DA SE VARALICA ODSTRANI SA OVOGA SAJTA KAKO NE BI IMAO LOS UTICAJ NA NAS PRAVE,CISTE,POSTENE,ORIGINALNE NIKOVE.

UNAPRED ZAHVALAN

PIERRE

Sve moj do moga mrgreen
ovde se vise ne zna ni ko je ko..ni ko pije, a ko placa.Nije mi jasno zasto neko ima zelju da ima vise profila... roll Ja i sa ovim jednim ne znam sta cu!! lol wink

svako izgleda ima svoje razloge..kakvi god blesavi bili

sad ce Ivan da dodje i da nam da smernice lol


Управо палим комп.
. . .

Ја једанпут раније рече, да је јако просто открити дупле и тродупле никове, како са техничке стране тако и са емотивне стране дотичних особа. Из самих назива тема које су предзначене за мене, може се видети та техничка страна - провести неколико пута по скоро 24 сата на форуму и ствар ће вам бити јасна. Што се тиче емотивне стране, особе отварају обично два Ника. Један кобајаги заинтересован за проблематику теме, и познат је од раније као први Ник, и понаша се "фино", а други Ник му служи за пљување или зајеб-цију. То је Ник обично новијег датума у односу на раније Никове дотичних особа. Овде тренутно има око 4-5 дуплих Никова, 2-3 тродупла.

Именовати особе не значи ништа, према томе и само упуТство губи свој смисао. То је на другим неким сајтовима у иностранству (не свим које сам гледао како функционишуWink регулисано типком "жалбе". Довољно је да се на коментар уложи преко те типке неколико пута жалба, коју програм региструје, и ти се бришеш са сајта под тим Ником аутоматски. Онда ћеш да размислиш шта ћеш причати и како ћеш се понашати под следећим Ником, ако хоћеш да га отвориш.

Значи ако хоћемо више реда на форуму, то се може само програмским путем регулисати. Или, што паметно рече један форумаш, ваљда ће овим дуплим Никовима досадити, па ће их сами повући или бар променити песму. Мада сам више за ову прву варијанту, него за другу, јер добро ми је познат менталитет овог, а и страног поднебља.

За сада нам остаје да дискутујемо о некој теми прескаћући упадице вероватно дуплих Никова. Простије речено, све што није у складу са вашим моралним схватањима вредности ИГНОРИШИТЕ. Онда ће особа сама разговарати са собом и све ће вам бити јасно.
Moze li to malo krace,tri recenice maksimum? roll Tri recenice,sve ostalo je oduzimanje mog dragocenog vremena. mrgreen
Moze li to malo krace,tri recenice maksimum? roll Tri recenice,sve ostalo je oduzimanje mog dragocenog vremena. mrgreen


ИГНОРИШЕМ ТЕ
Ipak ti mene cita. mrgreen


ИГНОРИШЕМ ТЕ
(http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/428125_3153421327208_1615436021_2490048_1017006668_n.jpg)


Ivan 147 i ovoliko WC papira nece biti dovoljno za brisanje, koliko sere po forumu. mrgreen
Ja rekoh
U kafani su dupli
I trodupli
Valjda smo/ste bolji
Od pijanaca
Polij ga bezinom mrgreen


Sačuvaj benzin za meso, komp neće da cvrči kad ga zapališ. lol
Polij ga bezinom mrgreen


Sačuvaj benzin za meso, komp neće da cvrči kad ga zapališ. lol


Значи ту смо сви на окупу: herStojko = AlisaUzemljiCuda = Zelim_samo_s

Јадница није могла да издржи!
Kakav si ti paćenik.


Кркати!


Кркати!Ti si jedna budala! Niti sam Stojko niti sam Zelim samo ne znam ni ja sta! evil Ti si toliko paranoican, da to vise nije normalno! idi leci sematori! mrgreen
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 11:08 am.