Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

https://www.youtube.com/watch?v=00KegTUZgl8
WAW model Velomobil.Dlaka je falila da u pregovorima sa Belgijskom kompanijom potpisem ugovor i uvezem nekoliko modela za BIH i realizujem eventualni plan distribucije modela za Bih , Srbiju . . . ali se odustalo od toga zbog objektivnih razloga.

Cijena modela je 8500 eura + MWst + carina izađe na 10 000 eura
Poslednja izmena Januar 11, 5:22 pm od Zorro.
https://www.youtube.com/watch?v=cU4qbnNmxWA
MIJAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Manawa2 kaže...Ahrrrrgrrrgrhrrrrrrrralteevoleeeeeeeeemgrrrrr
ߒ٢ݤ️ߒ٢ݤ️ߒ٢ݤ️ߒ٢ݤ️ߒ٢ݤ️ߒ٢ݤ️ߒٰߒ٢ݤ️ߒ٢ݤ️
MIJAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
don't make me a mad MIJAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
https://www.youtube.com/watch?v=2WSyJgydTsA
one loved person one will be guilty of ending up me in a madhouse MIJAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Stavit cu i ovde za slucaj da ipak ogranice slobodu govora. Molim da ne komentirate.

Ivana, na jednu stvar sam veoma ponosan. Kada je Slobodan Milosevic umro, svi su na sajtu cutali kao picke. Jedino sam ja napisao da je bio izuzetno los covek i zlocinac. Tada se otpriliko ovo drustvo i pocelo otvarati iz mraka.

Da upitam sledece... Vi ne ogranicavate slobodu govora? Dozvolili bi da iznesemo sva gnoljiva dela danasnje klike na vlasti? Cisto sumnjam, kacili bi vas sa svih strana.

Ovaj covek na ovoj slici jeste terorist. Iran jeste diktatura. Cenzure ima svuda. Ne bi da zalazim da li je ispravno ubiti terorista drzavnog sluzbenika u drugoj zemlji. O tome ce odluciti malo veci od mene.

I nesto za mene veoma vazno. Zahvaljujem ti se na tituli zlatnog clana onomad jer sam bio najaktivniji. Zahvaljujem se i za status moderatora dva puta sa kojim si mi ukazala poverenje. Zelim samo reci da nikada necu zaboraviti svoj prvi profil koji si banovao(la) zbog otvorenosti, a samo sam se branio od nacionalista i skoro da i nisam pisao o politici, pisali su mnogo gorim jezikom mnogo drugi. No, jedna stasenjka je postigla ono sto niko drugi ne moze. Baniranje zedliona. Ono sto nisi znao, zed joj se nikad nije udvarao, zed je iskreno voleo drugu clanicu.

Nema ljutis, vas je sajt i naravno da sajtu treba modernizacija. Ignorisali ste sve moje privatne i javne ponude da kupim sajt. Oki je znaci nije na prodaju. OK. Nema ljutis, mozda i ne bi imao toliko novaca da to uradim.
No, moram ti reci da mislim da ste krenuli losim putem, bar losim po mene. Imam utisak da pretvarate polako sajt u javnu splacinu kao slep Kuriru u stilu glupih citalackih komentara. Naravno, vase pravo. Jos samo masu ucesnika nemate ali ce i oni doci. I to je vase pravo, no ja nazalost nisam kupac na te otrcane marketisnke fazone. Mi ovde dolazimo da se ispucamo i mogu to uraditi tu ili na neknom drugom sajtu.

Hteo sam samo reci, malo vise volite i postujte svoje clanove. Ne ulizice tipa ... koja je izdala i sopstvene drugare, vec obicne clanove i ljudi ce doci. Neki, koji su godinama tu, su otisli zbog SMS provere odnosno da su deklasirani na gosta i ne mogu vise pisati po forumu. Po meni, steta.

Samo sam ovo hteo da kazem, ako sam negativan, to je do sredine u kakvoj zivim. Mi cemo ti svakako ukakati i ovu temu, kao i svaku pa nemo da se ljutis na mene. Ja samo kazem. Bez cenzure. Wink

I pustite FB, tamo mogu da saznam i kada sejlor hebe! winkwinkwinklol
Poslednja izmena Januar 12, 9:12 am od zedlion.

Gospođo, Vase dete se plazi na mene!
https://www.youtube.com/watch?v=-pz6z3H25Bc
JEDNOJ OSOBI KOJU ISKRENO I BEZREZERVNO ZAVOLJEH !!!
Bilo je lepo sa vama! Ostanite uvek tako lepi i nasmejani!

Gospođo, Vase dete se plazi na mene!
Sređujemo forum pa moram da zatvorim ovu temu jer nedostaje slika na početku diskusije. Jedini način da to rešimo trenutno je da se ova tema zatvori, pa otvorite novu na istu temu. Žao nam je ali ne možemo drugačije da rešimo...
Adminka
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 12:10 pm.