Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Evo se lome koplja oko toga u nauci da li postoji G-tačka, a evo sad pitanje dal postoji i nevinost? Dal je zemlja okrugla ili ravna ploča ko će ga znati ...? Pa da pitam, da li možda G i N u vašim dubokoumnim cinculiranjima postoji? Tongue


Postoji li G-tačka? Mnogi seksolozi i dalje traže odgovor, iako drugi tvrde da postoji i jasno su objasnili gde je smeštena u predelu ženskih genitalija. Međutim, stručnjaci Nina Brokman i Elen Stoken Dahl odlučile su da razbiju najčešće mitove o seksu, a jedan od njih je postojanje G-tačke kao i devojačka nevinost.

Veruje se kako neke žene postižu orgazam samo tokom stimulacije ove tačke, i da se taj osećaj ne može postići ni na koji drugi način. Sada je zasnovana nova hipoteza koja objašnjava da G-tačka nije ništa drugo nego unutrašnji deo klitorisa. On je mnogo više od sitne kuglice na površini ženskog polnog organa. On je samo vrh sante, maleni deo velikog i osetljivog organa.

Mit o nevinosti
Da su žene rođene sa himenom, veruje se od srednjeg veka, a kada ova tanka opna pukne tokom prvog seksualnog odnosa, to je pokazatelj gubitka nevinosti. Istina je da se žene rađaju sa himenom, ali on nije isti kod svake žene. On može pući i tokom detinjstva, prilikom fizičkog napora, zato neke žene ne krvare prilikom prvog seksualnog iskustva, piše net.hr.
...
Život brzo prolazi
to za nevinost te lazu, to uvek pukne pri prvom odnosu cool
And while I can think, while I can talk
While I can stand, while I can walk
While I can dream
Oh please let my dream
Come true
Right now
Let it come true right now
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 1:23 pm.