Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Pregled samo jednog posta.
Tema: seks-robot
We znam tu ženu.. Sandra. Aleksandra u stvari ima i svoje radnje sehi stvarcica.. Al valla nije joj nešto biznis savjeta kao što joj ide otaj shizniss..
Ja jaranu tražila nesto.. Posto sam se i sa Njegovom ženom dobro upoznala, vidiš kakva sam brbljaaLica.. Ja ti Sandri svašta ispričam.. Kako je kad su njih dvoje pozvali na večeru.. Kako je kad se igramo šaha a kako kad igramo riziko(o u igru) kako je kad idemo svi na izlete a kako kad smo u školi na zidovima spreja li jos legalno.. I tako ti Sandra meni da poklon kaaze... Ma bree bona za Kaj bum bila tu, ak ne da za njeg)(jarana mi) naDŽem dobar poklon..

Donesem ti ja to.. Pozvali i mene na gril i e ta gljive pekli za me
Volim gljive
U glavom.. Poklon je isto završio u vitrini..
Iako nije isto to.. Haha a ženi njegovoj se svidio poklon... Jer kaze ona, tako ga posjeti kako moze nekad dobar poklon jarance pozitivno uticati na komunikativnost.. Čim vidi poklon ne ide mu glavu kako sam mu ja mogla tako nesto donijeti za poklon.

Hhaaa samnom ne priča više.. Samo gundja.. Ki da je medo brrundo.. I starija mu kćerka mu sta I govori da je star ko sedamdesete hahahha i ono kontam.. Hebo ga ti AK ćemo tako.. Mala je zrelija od mene... Ja kad se nadjem medju djecom samo pomaže ogledalo..
Djeca se najviše igraju samnom babaroge.. Ja sam naravno ta

Helem odem ja vazda ovako daleko.. Ali nisam ti ja sad kriva sto čitaš dovde.. Ha ya.. Preskoči i noge u ruke moob sinko.. Sto dalje..
Poklon sam trebala kao i uvjek od srca da donesem.. A ne na Saandru da slušam.. Al joj svaka čast na shop haha svaka joj čast.. U ak budeš tamo pozdravi je i možeš joj I ovo ispričat ak ne kupuješ poklone za raju.. Da ti nebi podvalila laznkaka

To e to
Neam pojma stvarno.. Sam kaem


..hhhaaaa...hhaaaaaa..citam i od smeha dizem se i padam....
..CARICA si ovog portala..i zasluzujes za poklon...
JEDNOOOG VELIKOG ALI PRAVOG KI U CAAARA..!!!Happy
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:23 pm.