Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

posmatrac82 kaže...

Naprotiv, poduzeo sam i za tu cetvoricu dilera. Napisao sam pismo policiji, obavestio ih da se nalaze u Rusiji u drustvu sa gospodinom Danilom Vucicem i da ce doci u Srbiju avionom iz Moskve u periodu izmedju 28. i 30. juna. Sta sam ja kao gradjanin trebao vise da poduzmem?

Pa da linčuješ, ako ovi neće da preduzmu ništa, odnosno, kad već smatraš da ne funkcionišu institucije i da grđani treba da preduzmu stvar u svoje ruke. A ne, napad na RTS, a o dilerima pismo.
Život brzo prolazi
kalelarga kaže...


Pa da linčuješ, ako ovi neće da preduzmu ništa, odnosno, kad već smatraš da ne funkcionišu institucije i da grđani treba da preduzmu stvar u svoje ruke. A ne, napad na RTS, a o dilerima pismo.Ocigledno je da ne funkcionisu, to i sam znas, samo ne zelis da priznas. A ja nisam mazohista. Policija je i te kako revnosna u zastiti kriminalaca od gradjana i u hapsenju gradjana koji se stite od kriminala mehanizmima prirodnog prava.
kalelarga kaže...


Napisao sam ti da se informišem sa interneta, a na internetu možeš naći i sajt RTS na kome se piše o protstima i gde su bili, koji su zahtevi postavljeni i klipovi sa isečcima iz govora. Znači, sasvim dovoljno sa njihove strane.
evo nekih linkova
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika...
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika...
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/politika...
Znači, pun je net toga i sa RTS i sa drugih TV. U čemu je problem? Hoće više vremena i pažnje? Koliko? Ko to treba da odredi koliko? Zar nije dovoljno izvestiti da je bilo, pa tako se o svemu radi.
A zahtevi su smešni, treba smeniti ovoga, treba smeniti onoga, wtf?!


Znaci svi moramo da imamo vremena da trazimo po sajtovima informacije koje RTS mora da nam da u svojim vestima? Evo, za ovaj protest od juce, zaboravili su jednu sitnicu. Izvesna gospodja se nakon protesta autom zaletela u kolonu gradjana. Navodno nije znala za proteste i nije primetila da je policija zatvorila ulicu za saobracaj. Naravno, nije ni privedena, a nigde nema informacija da je protiv nje pokrenut neki postupak.
   lajkuje ovo
Opoziciji dati isto vremena na TV-u koliko ima i vladajuća koalicija i onda će biti demokratije........trenutna situacija je kao Nemačka od 33-će do 45-e.........onaj zubati moron je gori od gebelsa......
Kada se besmisao shvati činjenicom od tada se živi sa tom činjenicom.
   lajkuje ovo
posmatrac82 kaže...

Ocigledno je da ne funkcionisu, to i sam znas, samo ne zelis da priznas. A ja nisam mazohista. Policija je i te kako revnosna u zastiti kriminalaca od gradjana i u hapsenju gradjana koji se stite od kriminala mehanizmima prirodnog prava.

Funkcionišu, ali nedovoljno dobro i efikasno. Niko ni ne treba da bude ni sadista ni mazohista, a protesti treba budu kreativniji i organizovaniji, a posebno političke stranke treba da vide načine kojima mogu da na sledećim izborima uzmu više glasova pa da im uticaj bude značajniji. … Opet ću ponoviti, nijedan normalan građanin neće ići da linčuje u današnje vreme. Mora biti ekstremno grozna situacija da bi do toga došlo, kao što je bila 5. oktobra, a i tada da nije bilo finansija i logistike iz sveta ne bi bilo promene vlasti. Sada takve pomoći iz sveta nema ili je mnogo manja. Ova vlast je iznenađujuće otvorena prema svetu i meni se to dopada. A da ima stvari koje bi trebalo menjati i poboljšavati, pa i menjati vlast to je sigurno. Trebalo bi doneti zakon da niko na vlasti ne može da bude više od 2 mandata, svejedno da li je odbornik ili predsednik, kako na republičkom tako i na lokalnom nivou. ...
Život brzo prolazi
Jel ovaj bolesnik kale napisao da su zuti krali a sada tvrdi da se ne mogu zatvoriti bez dokaza?
Grohotom se smejem.

Idem putem jedem bonbonjeru, na te mislim zveknem u banderu!
Lako se kurčit, kada imaš talenta!
kalelarga kaže...


Funkcionišu, ali nedovoljno dobro i efikasno.Namestao ja cesmu u dvoristu. Kako nikada nemam vremena za te stvari, nazvao ja majstora, pokazao mu gde treba i rekao uzmi sav materijal, kada zavrsis naplati. Zavrsio on, naplatio ja platio i sve super. Proslo par dana, odvrnem ja slavinu na toj cesmi, kad ono voda na sve strane, na svim spojevima prska ko luda. Samo na cesmi, tamo gde treba, nema vode, nesto malo curka. Zovem ja majstora kazem mu cesma ne funkcionise. On covek dodje, odvrne slavinu, gleda to malo sto curka i odgovara "Funkcioniše, ali nedovoljno dobro i efikasno.".
zedlion kaže...

Jel ovaj bolesnik kale napisao da su zuti krali a sada tvrdi da se ne mogu zatvoriti bez dokaza?
Grohotom se smejem.

Evo ga opet primitivizam i lažljivost. Gde si ti to video nepismeni čoveče?
Život brzo prolazi
Argies kaže...

Namestao ja cesmu u dvoristu. Kako nikada nemam vremena za te stvari, nazvao ja majstora, pokazao mu gde treba i rekao uzmi sav materijal, kada zavrsis naplati. Zavrsio on, naplatio ja platio i sve super. Proslo par dana, odvrnem ja slavinu na toj cesmi, kad ono voda na sve strane, na svim spojevima prska ko luda. Samo na cesmi, tamo gde treba, nema vode, nesto malo curka. Zovem ja majstora kazem mu cesma ne funkcionise. On covek dodje, odvrne slavinu, gleda to malo sto curka i odgovara "Funkcioniše, ali nedovoljno dobro i efikasno.".

E jebi ga, ti dalje od česme ne vidiš. Tebi je česma i policija ista stvar. Genijalno.
Život brzo prolazi
поздравите ми Ћосавог са N1 mrgreen
Мачак Жућко
kalelarga kaže...


E jebi ga, ti dalje od česme ne vidiš. Tebi je česma i policija ista stvar. Genijalno.Imam ja komsiju, mlad covek, ozenio se pre neku godinu. Zena mu lepa ko lutka, mada se ugojila puno od kada su u braku. Svadjaju se oni pre neki dan na sred dvorista. Sve jeci kako vriste. Razlog svadje, ona tvrdi da mu se vise ne dize. On jadnik to priznaje. Kaze ona tako njemu da mu ne funkcionise, a on se brani da mu sluzi za pisanje i na osnovu toga odgovara "Funkcionise, ali nedovoljno dobro i efikasno".

U pravu si, cesmu sam popravio, stavio kucinu na spojeve, pritegao i funkcionise. Nasu policiju treba porediti sa impotentnim kurcem. Ali ko im je ministar jos su i dobri.
Poslednja izmena April 21, 10:15 pm od Argies.
Argies kaže...
Imam ja komsiju, mlad covek, ozenio se pre neku godinu. Zena mu lepa ko lutka, mada se ugojila puno od kada su u braku. Svadjaju se oni pre neki dan na sred dvorista. Sve jeci kako vriste. Razlog svadje, ona tvrdi da mu se vise ne dize. On jadnik to priznaje. Kaze ona tako njemu da mu ne funkcionise, a on se brani da mu sluzi za pisanje i na osnovu toga odgovara "Funkcionise, ali nedovoljno dobro i efikasno".

U pravu si, cesmu sam popravio, stavio kucinu na spojeve, pritegao i funkcionise. Nasu policiju treba porediti sa impotentnim kurcem. Ali ko im je ministar jos su i dobri.

E to je već bolje poređenje. Smile
Život brzo prolazi
kalelarga kaže...


I sada ti glasaj za opoziciju i podrži je? Samo uvrede i pretnje. ccccja nisam nikad velicao opoziciju. Opozicije i nema...Samo mi se povraca od vas, radikalskog, lazljivog i primitivnog smrada... A poput tebe ce se sutra lako prikljuciti bilo kojoj opciji koja daje sendviche. Ja cu uvijek biti oponent lazima, krkanluku i poganima...
Poslednja izmena April 22, 10:50 am od Ivana Jankov.
"Dodje tako vreme da mobilni telefon kosta jedan dinar, a kesa u marketu dva dinara".

Ivo Andric

(iz zbirke "Najlepsi svecki citati")
Morski33.5 kaže...

ja nisam nikad velicao opoziciju. Opozicije i nema...Samo mi se povraca od vas, radikalskog, lazljivog i primitivnog smrada... A poput tebe ce se sutra lako prikljuciti bilo kojoj opciji koja daje sendviche. Ja cu uvijek biti oponent lazima, krkanluku i poganima...

Vidi ovog, malo malo pa istrči ispod kamena. Nemoj tamo ti je lepo Wink
Poslednja izmena April 22, 10:51 am od Ivana Jankov.
Život brzo prolazi
kalelarga kaže...


Evo ga opet primitivizam i lažljivost. Gde si ti to video nepismeni čoveče?za mene su na ovim stranama svasta rekli ali da sam lazljiv i primitivan, to bas nisu. Od nas dvojice, ti si prevrtljivac i pokvarenjak, ne ja. Pazi sad jos bi ti da ispadnes kulturan i tolerantan. Pa takvih nema u SNS. Nesreco!
Poslednja izmena April 22, 1:45 pm od Ivana Jankov.

Idem putem jedem bonbonjeru, na te mislim zveknem u banderu!
Lako se kurčit, kada imaš talenta!
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 2:11 pm.