Registracija
Upoznavanje.net vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

iskreno moje je mišljenje da dece nikada dosta biti neće koliko god da ih čovek ima.
Mada se suočavamo sa činjenicom da mnogi ljudi,bračni parovi,vanbračne zajednice imaju tek po jedno ili nijedno dete.
Zašto
da li se plaše svog nasledja ,da li su suviše sebični da vide stvaran svet oko sebe pa žive u iluziji sebičnosti koje su sami sebi napravili,pokušavajući da zarade što više...

Da li su zaboravili na kompromis sa majkom prirodom?


kakvo je vaše mišljenje o tome?
Moje misljenje je, da si mi maznuo temu, plagijatoru. Tongue
nastavak svih tema, a?


prvo ispravi pod 3: troje i vishe detze


"Majke kao heroine

Prema mišljenju autorke knjige "Zašto Srbi nestaju", država i sve njene nadležne institucije morale bi da se suoče sa problemom. Kao prvo, trebalo bi odrediti pronatalitetnu politiku i iznaći načina kako da se mladi bračni parovi podstaknu na produžetak vrste.
- Društvo i mediji trebalo bi više da pišu o Srbiji kao "smežuranoj starici", bez zadovoljavajućeg priraštaja i da od majki sa više dece stvaraju heroine, a ne da to čine od uspešnih javnih ličnosti - kaže ona."
"U iznajmljenom potkrovlju u Gornjem Milanovcu živi desetočlana porodica Marjanović
Rat protiv bele kuge u Sevap sitiju


Svaka zgrada u Gornjem Milanovcu, manje-više, pored onih zvaničnih građevinskih i administrativnih oznaka ima i neki nadimak koji donekle govori i o ljudima koji u njima žive. Tako, u Lepoj Breni žive, uglavnom, imućniji Milanovčani, o Karingtonki i da ne govorimo, Tri Šiptara su dobila naziv i zbog beline krova i zbog porekla većeg broja stanara, podrazumeva se ko živi u crvenim, a ko u žutim zgradama... Isto tako, ne treba mnogo razmišljati o dubini džepova stanara zgrade Sevap siti u kojoj, u iznajmljenom potkrovlju, živi porodica Saše (37) i Danijele (33) Marjanović i njihovo osmoro dece: Stefan (12), Milan (10), Goran (9), Nenad (7), blizanci Kristina i Marko (5), Tanja (4) i Nemanja koji je rođen pre sedam meseci."
S obzirom u kakvoj se situaciji nalazimo , kakvo je danasnje vreme
a tek kakvo dolazi , Ja sam samo za Jedno dete ako bas mora.
Eto , egoista sam twisted
Moje misljenje je, da si mi maznuo temu, plagijatoru. Tonguekad i kako?
nemoj tako, anOOOOOOOOOO.................... nema ništa lepše, ma nema tijeh novaca, poklona, ne znam čega na ovomE svetu što bi mi zamenilo ludnicu, kad onako smorena dođem kući................ e kakav je to doživljaj, a njih tri, pa ne znaš koja će prva da ispriča svoju priču, svoje dešavanje od tog dana, pa njihove dreke, vike, svađe, ali i oni lepi trenuci tipa zaštite, njihovog drugarstva, međusobne ljubavi.......................au imam utisak da sam zrela za četvrto..........Smile))
nemoj tako, anOOOOOOOOOO.................... nema ništa lepše, ma nema tijeh novaca, poklona, ne znam čega na ovomE svetu što bi mi zamenilo ludnicu, kad onako smorena dođem kući................ e kakav je to doživljaj, a njih tri, pa ne znaš koja će prva da ispriča svoju priču, svoje dešavanje od tog dana, pa njihove dreke, vike, svađe, ali i oni lepi trenuci tipa zaštite, njihovog drugarstva, međusobne ljubavi.......................au imam utisak da sam zrela za četvrto..........Smile))
pa ti se bash naradjala, sad mi 'e jasno shto si tol'ko lOOda.... wink wink
šta da ti kažem, skoro ceo svoj život sam u drugom stanju.............Smile))
ma nisam, al sve sam ubađenija da moram da menjam majstora...............jbt, hoću i ja da imam sina....................Smile))
kazi mu mico da za sina mora mnogo da trenira

znaci sex 3 puta na dan pa tako 3 meseca bez pauze

GARANTOVANO SIN ISPADA
Dječji memorandum roditeljimaNemojte me razmaziti. Vrlo dobro znam da ne mogu imati sve što želim. Ja vas samo iskušavam.

Nemojte se bojati biti strogi. To mi se sviđa. Pokazujte gdje mi je mjesto.

Nemojte sa mnom na silu. To me uči da se jedino sila uvažava. Radije ću reagirati na uputu.

Nemojte biti nedosljedni. To me zbunjuje i tjera me na to da pobjegnem od svake obveze.

Nemojte obećavati. Možda nećete moći održati obećanje; pa ću ~izgubiti vjeru u vas.

Nemojte vjerovati mojim provokacijama kad govorim i činim stvari samo da vas rastužim. Mogao bih pokušati doći do još koje "pobjede".

Nemojte se previše žalostiti kad kažem da vas mrzim. Ne mislim ozbiljno, ali bih htio da vam bude žao zbog onog što ste mi učinili.

Nemojte da se osjećam manjim nego što jesam. Zbog toga ću glumiti "velikog lafa".

Nemojte umjesto mene činiti stvari koje mogu učiniti sam. Zbog toga se osjećam kao beba, a mogao bih vas početi doživljavati kao sluge.

Nemojte da moje loše navike obuzmu svu vašu pažnju. To me samo ohrabruje da nastavim.

Nemojte me ispravljati pred drugima. Bit ću mnogo pažljiviji ako sa mnom razgovarate tiho i nasamo.

Nemojte o mom ponašanju diskutirati za vrijeme svađe. Ne znam zašto onda slabo čujem, a i nisam sklon suradnji. U redu je da se poduzmu potrebne mjere, ali diskusiju odložite za kasnije.

Nemojte da imam osjećaj kako su moje pogreške zapravo grijesi: Moram naučiti griješiti a da se ipak ne osjećam zlim.

Nemojte stalno prigovarati. Ako to budete radili morat ću se početi praviti gluh. Nemojte zahtijevati objašnjenja za moje ponašanje. Ponekad zbilja ne znam zašto sam nešto učinio.

Ne precjenjujte moje poštenje. Lako me je zastrašiti pa počnem lagati.

Nemojte zaboraviti da volim eksperimentirati. Ja iz toga učim, pa vas molim da budete strpljivi.

Nemojte me štititi od posljedica. Moram učiti na iskustvu.

Ne obraćajte previše pažnje kad sam lakše bolestan. Mogao bih početi uživati u lošem zdravlju, ako mi to bude donosilo veliku pažnju.

Ne odbijajte me kad tražim odgovore na normalna pitanja. Ako me odbijete, vidjet ćete da ću prestati ispitivati a informacije tražiti negdje drugdje.

Nemojte odgovarati na smiješna ili besmislena pitanja. Ako me odbijete, vidjet ćete da samo želim da se bavite sa mnom.

Nemojte mi govoriti da ste idealni i nepogrešivi. S takvim je tako teško živjeti. Ne brinite zbog toga što smo malo zajedno. Važno je kako smo zajedno.

Nemojte da moja strahovanja postanu vaša tjeskoba. Tada ću se još više uplašiti. Pokažite da ste hrabri.

Nemojte zaboraviti da ne mogu odrasti bez mnogo razumijevanja i podrške; zaslužena pohvala ponekad izostane, ali prijekor nikada.

Tretirajte me kao svoje prijatelje, pa ću ja biti vaš.

Upamtite: više učim od primjera nego od kritike.I pored svega, mnogo vas volim, volite i vi mene...
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 2:29 pm.